Ar īpašu turnīru atklāj vienu no labākiem tenisa kortu segumiem Baltijā
Publicēts 22. decembrī, 2011.
Tenisa klubā ENRI tika atklāts jauns tenisa kortu segums - viens no ērtākajiem gan amatieriem, gan profesionālajiem tenisistiem. Korti tika atklāti ar pirmā atklātā amatieru tenisa turnīra VENDEN Open finālu, kura mērķis ir veicināt aktīvu brīvā laika pavadīšanu un tenisa popularizēšanu Latvijā.

VENDEN Open turnīra, kas  sākās vasarā un sastāvēja no pieciem sacensību etapiem ar vairāk kā 150 dalībniekiem, finālā iekļuva Ineta Makņa un Inese Limbuka sieviešu, kā arī Jurģis Pastors un Igors Rahlins vīriešu sacensībās. Finālistu vidū norisinājās spraiga cīņa par pirmo vietu un galveno turnīra balvu – dāvanu karti 500 Eiro apjomā (kopējā balvas fonda summa – 4000 Eiro), kuru rezultātā sieviešu disciplīnā ieguva Ineta Makņa un vīriešu – Jurģis Pastors.

Jaunais tenisa kortu segums Schopp Slide ir ļoti tuvs māla segumam – tieši uz šāda seguma kortiem notiek daudzi starptautiski tenisa čempionāti un turnīri. Tas ir saudzīgs ceļgaliem un mugurai, kas ir visvairāk traumām pakļautās tenisistu ķermeņa daļas.

Jauno kortu atklāšanā piedalījās arī Rīgas Domes vicemērs Andris Ameriks, kurš pateicās iesaistītajiem uzņēmumiem par lielajām investīcijām pilsētas tenisa dzīves attīstībā.

„Mēs atbalstām sportu – golfu, hokeju, futbolu un tagad arī tenisu. VENDEN ir viens no retajiem dabīgā ūdens ražotājiem, kas atbalsta sportu kā dzīvesveidu, jo kurš gan labāk kā sportists spēs novērtēt mūsu piedāvāto produktu un tā labās īpašības. Esam par labāko dzīvē - par labāko kvalitāti, sadarbību un rezultātu, tādēļ sadarbojoties ar tenisa klubu ENRI, vadījāmies pēc šiem pašiem principiem. Cerams, jaunie un jau profesionālie tenisa spēlētāji un piekritēji novērtēs jauno kortu kvalitāti, ” stāsta VENDEN pārstāvis Gatis Kamarūts.

Galveno balvu finālistiem pasniedza Latvijas tenisa muzeja dibinātājs un viens no vislielākajiem tenisa privātkolekcijas īpašniekiem Boris Grapps: „Latvijas tenisam ir jau vairāk kā simts gadu ilga vēsture un tas viennozīmīgi nekur nepazudīs. Latvijā ir vairāk kā trīsdesmit tenisa klubu un tie turpina augt kā sēnes pēc lietus, kas ir ļoti iepriecinoši!”


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: