Izcilais Metaxa meistars Konstantins Raptis Latvijā prezentē jauno Metaxa 12*
Publicēts 6. martā, 2012.
Viesošanos Latvijā ir pabeidzis pieredzes bagātais Metaxa meistars Konstantins Raptis (Constantinos Raptis). Viņš Rīgā bija ieradies tieši no Grieķijas, lai iepazīstinātu ar savas valsts vispopulārākā augstākās klases alkoholiskā dzēriena jauno veidu – Metaxa 12*. Turpmāk to varēs iegādāties arī Latvijā.

Konstantins Raptis ir tikai piektais Metaxa Meistars pēdējo 123 gadu Metaxa pastāvēšanas vēsturē. Meistarīgi izvēloties, noturot un kombinējot sastāvdaļas, viņš ir atbildīgs par šī dzēriena pagatavošanu jau 27 gadus un ir arī autors jaunumam Latvijā – Metaxa 12*.

Izvēloties augstas kvalitātes vīnu destilātus, kas izturēti ozolkoka mucās līdz pat 12 gadiem, un muskatvīnus, kas īpaši atlasīti no Samas salas vīna dārziem, Metaxa 12* ir mirdzošā dzintara nokrāsā ar bronzas lāsumiem. Šī dzēriena bagātīgā buķete atbrīvo kaltētu ziedu un augu aromātus, kā arī šokolādes, īrisa konfekšu garšas notis un apelsīna miziņu aromātus.

Patlaban Latvijā Metaxa ir TOP 3 Premium klases brendija zīmols. Latvijā līdz šim bija pieejami Metaxa 3*, Metaxa 5*, Metaxa 7* un Metaxa Private Reserve. 2011. gadā Metaxa meistars Konstantins Raptis izstrādāja jaunu šīs līnijas produktu – Metaxa 12*, kurš turpmāk būs pieejamas arī Latvijā.

Metaxa 12* kvalitāti garantē meistars Konstantins Raptis, kurš ir gan sertificēts vīndaris, gan arī augstas klases meistars darbā ar stiprajiem alkoholiskajiem dzērieniem. Tāpat viņš kā smaržu meistars lieliski pārzina ziedu un augu pasauli un to saderību ar alkoholiskajiem dzērieniem. Reti kur pasaulē vēl ir sastopams tik zinošs speciālists, kurš tik labi pārzina gan vīna, gan stipro alkoholisko dzērienu darīšanas noslēpumus.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: