Šo piektdien Latvijas oriģinālākais cilvēks Jānis Spinga dosies uz Losandželosu izbaudīt konkursa Stoli Global Casting Call balvu
Publicēts 21. februārī, 2012.
Šo piektdien, 24. februārī plkst. 12.00 Latvijas oriģinālākā cilvēka titula ieguvējs Jānis Spinga sēdīsies lidmašīnā, lai dotos pretim neaizmirstamiem piedzīvojumiem Losandželosā. Tur viņš kopā ar konkursa Stoli Global Casting Call (Stoli Oriģinālāko cilvēku konkursa) uzvarētājiem no citām valstīm apmeklēs ballīti leģendārā žurnāla Playboy dibinātāja Hjū Hefnera savrupmājā, kā arī izbaudīs pārdrošu lidojumu bezsvara stāvoklī Zero – G lidmašīnā.

Mediji un citi interesenti Latvijas oriģinālāko cilvēku un Chocolate Events radošo pasākumu organizētāju Jāni Spingu varēs satikt un vēlēt viņam izdevušos braucienu 24. februārī no plkst. 10.15 līdz 10.45 starptautiskajā lidostā Rīga (pie centrālās ieejas). Ekskluzīvo balvu un Latvijas oriģinālākā cilvēka titulu Jānis Spinga laimēja pagājušā gada nogalē, kad vairāk nekā 200 cilvēku konkurencē uzvarēja starptautiskajā konkursā Stoli Global Casting Call.  

„Laiks iekarot Amerikas rietumkrastu – Losandželosu, kurā es viesošos pirmo reizi! Tādēļ jāsaka paldies Stolichnaya un visiem maniem atbalstītājiem, kuri man sniedz šo lielisko iespēju! Turklāt lidot bezsvara stāvoklī – tas ir mans bērnības sapnis,” par gaidāmo braucienu ar saviļņojumu balsī saka Stoli Global Casting Call uzvarētājs Jānis Spinga. Viņš arī solīja savus piedzīvojumus Losandželosā iemūžināt video, lai pēc tam par redzēto dalītos ar saviem atbalstītājiem.

 

Starptautiskajam konkursam Stoli Global Casting Call, kurš vienlaikus notika 14 pasaules valstīs, Latvijā pieteicās vairāk nekā 200 dalībnieku, no kuriem žūrija izvirzīja desmit finālistus. Katram no viņiem bija jāsagatavo un balsošanai facebook.com/StoliLatvia lapā jānodod savu oriģinalitāti apliecinošs video. Kā konkursa uzvarētājs 2011.gada nogalē tika pasludināts tas finālists, kura sagatavotais video ieguva vislielāko balsu skaitu.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: