Tiks paziņots Stoli oriģinālākais cilvēks Latvijā!
Publicēts 30. novembrī, 2011.
B-Bāra bārmenis Andris Reizenbergs, Chocolate Events radošo pasākumu organizētājs Jānis Spinga vai Brain Games tirdzniecības speciāliste Munise Lamberte – kurš no šiem Stoli Global Casting Call konkursa superfinālistiem iegūs Stoli oriģinālākā cilvēka titulu Latvijā un piedzīvojumiem bagāto braucienu uz Losandželosu? To uzzināsim pavisam drīz – jau šo piektdien, 2.decembrī plkst. 23.00 klubā Kaļķu vārti. Mediji, superfinālistu kvēlākie atbalstītāji un citi interesenti ir aicināti klātienē izjust īstu pozitīvo emociju kokteili brīdī, kad .

Nākamā gada februārī Stoli konkursa uzvarētājs dosies elpu aizraujošā ceļojumā uz Losandželosu, lai piedzīvotu ekskluzīvu un pārdrošu lidojumu bezsvara stāvoklī Zero-G lidmašīnā, kā arī piedalītos unikālā ballītē slavenā žurnāla Playboy dibinātāja Hjū Hefnera savrupmājā Playboy Mansion.

 

Latvijas oriģinālākā cilvēka apbalvošanas pasākumu klubā Kaļķu vārti vadīs aktieris Andris Bulis, bet par finālistu un citu ballītes apmeklētāju izklaidi rūpēsies Playboy zaķi, Stoli Go Go dejotājas un DJ Uvis. Pasākuma laikā būs iespējams vēlreiz noskatīties visu desmit finālistu oriģinālos video. Tāpat ikvienu ballītes apmeklētāju sagaidīs īpašie Stoli welcome dzērieni.

 

Starptautiskajam konkursam Stoli Global Casting Call, kurš vienlaikus notika 14 pasaules valstīs, Latvijā pieteicās vairāk nekā 200 dalībnieku, no kuriem žūrija izvirzīja desmit finālistus. Katram no viņiem bija jāsagatavo un balsošanai facebook.com/StoliLatvia lapā jānodod savu oriģinalitāti apliecinošs video. Visus 10 finālistu video vēl aizvien var aplūkot interneta vietnes facebook.com/StoliLatvia sadaļā Oriģinālākais cilvēks. Savukārt pašus finālistus varēs sastapt konkursa noslēguma ballītē.

 

Lai arī kurš būs galvenās balvas ieguvējs, superfinālists Andris Reizenbergs uzvarētājam novēl: „Izbaudi katru sekundi, esot Stoli Playboy ballītē Losandželosā, un godam nes Latvijas vārdu plašajā pasaulē - kā Latvijas visoriģinālākais cilvēks!”

 

Ieeja ar ielūgumiem Stoli Global Casting Call konkursa noslēguma ballītē jau no plkst. 22.00, savukārt bez ielūgumiem visi interesenti varēs pievienoties pēc plkst. 24.00.

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: